Engagemang

Engagerade medarbetare mår bättre, arbetar effektivare och stannar längre.

Med många års erfarenhet av omorganisationer och organisations- förändringar, arbetar vi tillsammans med såväl ledningsgrupper som anställda för att underlätta förändringsresan för alla inblandade.

Profilering

Gör en personprofil - få reda på dina styrkor...

Vi är certifierade användare av PulsAnalys - ett effektivt och enkelt verktyg för att göra profiler som lyfter fram styrkor hos en person eller ett team. Resultatet används för att tillvarata, inspirera & utveckla människor och kan följas upp med personlig coachning. Klicka på loggan för mer information om PulsAnalys. Klicka här för att se produktblad och erbjudande.

Coaching

Hur gör du för att nå dina mål?

Sanna är Internationellt Certifierad Coach, utbildad vid Skandinaviska Ledarhögskolan, och kan därmed stötta dig när du behöver sätta eller förtydliga mål samt göra upp en handlingsplan för hur du ska nå målen. Klicka på loggan för mer information. Läs mer om Sanna på Coaching Guiden.

Facilitering

Vad behöver du åstadkomma?

Ibland behövs en extern person som kommer in och stöttar team och organisationer med mötesledning - vi kan hjälpa dig! Med lång erfarenhet av facilitering av möten, workshops osv, använder vi oss av flera olika tekniker, t.ex. inspireras vi av Open Space, World Café, Speed-Dating. Mer information hittar du här.

Bilden för Engagemang kommer från freedigitalphotos.net och vi tackar renjith krishnan för att vi får använda den.