Nätverkan

Vi vill skapa de bästa förutsättningar för att människor ska kunna knyta kontakter, diskutera aktuella och relevanta ämnen och utbyta erfarenheter med varandra.
Läs mer i vårt produktblad.

Visste du?

  ...att 75% av alla jobb tillsätts genom nätverk och att 95% av alla affärer genomförs genom nätverkande?

Vi har en modell som är oberoende av nätverkets syfte eller innehåll, och därför applicerbar på alla typer av mänskliga nätverk. Modellen består av ett antal moduler grupperade i tre delar: Starta, Bygga och Driva. De olika modulerna i modellen kan användas fristående eller tillsammans, och på så sätt anpassar vi vårt erbjudande beroende på kundens behov.

Vi hjälper dig helt enkelt så att du kan koncentrera dig på det som ger energi, och låta oss sköta resten.

Starta

När ett nytt nätverk ska dra igång hjälper vi dig att se till att idén är genomtänkt, att målgruppen är väl definierad och att syftet är tydligt.

Bygga

I den andra delen använder vi främst vår långa erfarenhet inom kommunikation för att se till att nätverket blir starkt och välfungerande.

Driva

Den tredje delen handlar om allt det där praktiska. Kanske har du en gång startat ett nätverk kring en idé, men känner att du inte har tid/ork/lust att driva det vidare?

Vad vill du åstadkomma?

Vare sig du vill påverka, medverka, samverka eller kanske motverka så fungerar vår modell för nätverkan alldeles utmärkt. Kontakta oss på för ett förutsättningslöst möte.

Bilderna kommer från freedigitalphotos.net och vi tackar cooldesign (Nätverkan och Bygga), Stuart Miles (Starta) och jscreationzs (Driva och Åstadkomma) för att vi får använda dem